Instrukcje BHP
Podstawowe informacje na temat instrukcji BHP. Kto zleca, opracowuje i opiniuje instrukcje stanowiskowe bhp? Wymagania prawne.
Czytaj więcejPodstawowe informacje na temat instrukcji BHP. Kto zleca, opracowuje i opiniuje instrukcje stanowiskowe bhp? Wymagania prawne.
Czytaj więcejBHP w gastronomii
Tomasz Czaja
Uciążliwe warunki pracy, zmienny mikroklimat, pośpiech, stres związany z kontaktem z klientem, praca, szczególnie w wysokim sezonie turystycznym, wykonywana często przez osoby niedoświadczone i młode – wszystko to sprawia, że praca w restauracji, barze itp. to praca, w której bardzo łatwo o wypadek, szczególnie gdy do tego dodamy ostre narzędzia, prąd elektryczny, gaz oraz łatwopalne ciecze.
Film BHP w gastronomii to prezentacja zasad bezpieczeństwa, pokaz dobrych i złych praktyk, omówienie zagrożeń i sposobów ochrony przed nimi zagrożeń i sposobów minimalizowania ryzyka w pracy, prezentacja zasad bezpieczeństwa, pokaz dobrych i złych praktyk przy pracy w barze, restauracji.
Menu umożliwia wybór spośród następujących zagadnień:
Warunki i zakres użytkowania filmu:
Licencja upoważnia Użytkownika do przechowywania i korzystania z jednej kopii filmu w ramach szkoleń organizowanych dla pracowników Kupującego, jak i na potrzeby związane ze świadczonymi przez Użytkownika usługami w zakresie szkoleń bhp (obsługa innych firm, niezależnie od ich liczby).
Uwaga! Użytkownik nie ma prawa umieszczania i rozpowszechniania filmu na platformach e-learningowych, modyfikowania, dekompilowania oraz wykorzystywania dowolnego fragmentu filmu.
Producent | ODDK |
---|