Instrukcja GMP/GHP - Pomiar temperatury surowca mięsnego

Nr art.:
ODDK-INS178
-2%
36,16 zł szt. 29,40 zł szt. 36,90 zł szt. 30,00 zł szt.
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 27,00 zł netto (33,21 zł brutto)
Czas dostawy:
4 dni
Sprawdź warunki dostawy
Minimalne zamówienie: 1 szt.

Tabela wariantów

Tabela wariantów
Nr produktu Nazwa i opis produktu Cena netto Ilość Opak. Dostawa
Instrukcja-GMP-GHP-bezpieczeństwo-wody-i-lodu-w-produkcji ODDK-INS174 Instrukcja GMP/GHP - Bezpieczeństwo wody i lodu w produkcji
36,16 zł szt. 29,40 zł szt. 36,90 zł szt. 30,00 zł szt.
1 szt. 4 dni
Instrukcja-GMP-GHP-kontrolowanie-zdrowia-pracowników ODDK-INS176 Instrukcja GMP/GHP - Kontrolowanie zdrowia pracowników
36,16 zł szt. 29,40 zł szt. 36,90 zł szt. 30,00 zł szt.
1 szt. 4 dni
Instrukcja-GMP-GHP-oznakowanie-magazynowanie-oraz-używanie-substancji-toksycznych ODDK-INS175 Instrukcja GMP/GHP - Oznakowanie, magazynowanie oraz używanie substancji toksycznych
36,16 zł szt. 29,40 zł szt. 36,90 zł szt. 30,00 zł szt.
1 szt. 4 dni
Instrukcja-GMP-GHP-pomiar-temperatury-surowca-mięsnego ODDK-INS178 Instrukcja GMP/GHP - Pomiar temperatury surowca mięsnego
36,16 zł szt. 29,40 zł szt. 36,90 zł szt. 30,00 zł szt.
1 szt. 4 dni
Instrukcja-GMP-GHP-postępowanie-z-odpadami-rybnymi ODDK-INS172 Instrukcja GMP/GHP - Postępowanie z odpadami rybnymi
36,16 zł szt. 29,40 zł szt. 36,90 zł szt. 30,00 zł szt.
1 szt. 4 dni
Instrukcja-GMP-GHP-przyjęcie-dostaw-surowców-i-materiałów-pomocniczych-półproduktów-opakowań ODDK-INS177 Instrukcja GMP/GHP - Przyjęcie dostaw surowców i materiałów pomocniczych, półproduktów, opakowań
36,16 zł szt. 29,40 zł szt. 36,90 zł szt. 30,00 zł szt.
1 szt. 4 dni
Instrukcja-GMP-GHP-przyjęcie-surowca-mięsnego ODDK-INS179 Instrukcja GMP/GHP - Przyjęcie surowca mięsnego
36,16 zł szt. 29,40 zł szt. 36,90 zł szt. 30,00 zł szt.
1 szt. 4 dni
Instrukcja-GMP-GHP-przyjęcie-surowca-rybnego ODDK-INS180 Instrukcja GMP/GHP - Przyjęcie surowca rybnego
36,16 zł szt. 29,40 zł szt. 36,90 zł szt. 30,00 zł szt.
1 szt. 4 dni
Instrukcja-GMP-GHP-utrzymywanie-czystości-powierzchni-mających-kontakt-z-żywnością ODDK-INS173 Instrukcja GMP/GHP - Utrzymanie czystości powierzchni mających kontakt z żywnością
36,16 zł szt. 29,40 zł szt. 36,90 zł szt. 30,00 zł szt.
1 szt. 4 dni

Szczegółowy opis

Instrukcje sanitarne GMP / GHP wydawnictwa ODDK są oferowane w formie estetycznych plansz w formacie A3 lub A4 w zależności od zawartości. Obustronne pokrycie folią zapewnia długotrwałe użytkowanie i dużą odporność na wilgoć i zabrudzenia.

Instrukcje sanitarne opracowane zostały zgodnie z najnowszymi przepisami przez doświadczonych audytorów HACCP i specjalistów SANEPID-u.

Każdy podmiot gospodarczy działający na rynku w zakresie produkcji lub obrotu materiałami i wyrobami przeznaczonymi do kontaktu z żywnością, zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. Nr 171, poz. 1225) jest obowiązany przestrzegać w zakładach zasad dobrej praktyki produkcyjnej (GMP) oraz dobrej praktyki higienicznej (GHP). 
Zasady te powinny być opracowane w formie odpowiednich procedur i instrukcji, wdrożone i realizowane, czego potwierdzeniem są zapisy (udokumentowanie wykonanych czynności zgodnie z procedurą bądź instrukcją).

Parametry techniczne

Parametry techniczne
Producent ODDK

Produkty polecane

Poradniki