Instrukcja sanitarna zabezpieczenia piekarni przed szkodnikami - IAG49

Nr art.:
SP-IAG49-245x350-HN

Wariant

7,45 zł szt. 6,06 zł szt.
Czas dostawy:
10 dni
Sprawdź warunki dostawy
Minimalne zamówienie: 1 szt.

Tabela wariantów

Tabela wariantów
Nr produktu Nazwa i opis produktu Cena netto Ilość Opak. Dostawa
Instrukcja sanitarna zabezpieczenia piekarni przed szkodnikami SP-IAG49-245x350-HN Instrukcja sanitarna zabezpieczenia piekarni przed szkodnikami
7,45 zł szt. 6,06 zł szt.
1 szt. 10 dni
Instrukcja sanitarna utrzymania higieny otoczenia piekarni SP-IAG50-245x350-HN Instrukcja sanitarna utrzymania higieny otoczenia piekarni
7,45 zł szt. 6,06 zł szt.
1 szt. 10 dni

Szczegółowy opis

Instrukcje sanitarne w wersji TD są oferowane w formie estetycznych i trwałych plansz w rozmiarze 245x350mm wykonanych z elastycznej płyty HIPS grubości 0,5mm. Płyta zaopatrzona jest w taśmę samoprzylepną.

Instrukcje sanitarne opracowane zostały zgodnie z najnowszymi przepisami przez doświadczonych audytorów HACCP i specjalistów SANEPID-u.

Każdy podmiot gospodarczy działający na rynku w zakresie produkcji lub obrotu materiałami i wyrobami przeznaczonymi do kontaktu z żywnością, zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. Nr 171, poz. 1225) jest obowiązany przestrzegać w zakładach zasad dobrej praktyki produkcyjnej (GMP) oraz dobrej praktyki higienicznej (GHP). 
Zasady te powinny być opracowane w formie odpowiednich procedur i instrukcji, wdrożone i realizowane, czego potwierdzeniem są zapisy (udokumentowanie wykonanych czynności zgodnie z procedurą bądź instrukcją).

Parametry techniczne

Parametry techniczne
Producent SIGNPROJECT

Produkty polecane

Poradniki