Szkolenie wstępne. Instruktaż stanowiskowy - typowe zagrożenia dla stanowisk pracy w przemyśle spożywczym

Nr art.:
ODDK-BIS102
-2%
72,03 zł szt. 68,60 zł szt. 73,50 zł szt. 70,00 zł szt.
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 63,00 zł netto (66,15 zł brutto)
Czas dostawy:
4 dni
Sprawdź warunki dostawy
Minimalne zamówienie: 1 szt.

Szczegółowy opis

Szkolenie wstępne. Instruktaż stanowiskowy - typowe zagrożenia dla stanowisk pracy w przemyśle spożywczym

Bogdan Rączkowski

  • symbol: BIS102
  • objętość: 194 str.
  • format: A5
  • wydanie: 2005
  • ISBN: 83-74262-32-X

Książka służy jako materiał pomocniczy do przeprowadzenia szkoleń osób nowo zatrudnianych na danym stanowisku. Opracowanie zawiera szczegółowy opis prowadzenia instruktażu na stanowisku pracy oraz omawia typowe zagrożenia na 6 stanowiskach w przemyśle spozywczym:

  • Cukiernik
  • Kelner - barman
  • Kucharz
  • Masarz
  • Piekarz - cukiernik
  • Pomoc kuchenna

Parametry techniczne

Parametry techniczne
Producent ODDK
Wydanie -

Produkty polecane

Poradniki