Pielęgnacja odzieży
Opis piktogramów i oznaczeń określających właściwe użytkowanie i pielęgnację odzieży: pranie, wybielanie, suszenie, prasowanie.
Czytaj więcejOpis piktogramów i oznaczeń określających właściwe użytkowanie i pielęgnację odzieży: pranie, wybielanie, suszenie, prasowanie.
Czytaj więcejAsortyment PLANAM Food to odzież 3-gwiazdkowa, produkowana ściśle według normy DIN 10524 i zaleceń HACCP. Spełnianie tych wymogów jest gwarancją dotrzymywania higieny produktów żywnościowych od momentu produkcji, aż do samej dostawy. Tkanina produkcji odzieży jest wytrzymała, przyjazna dla skóry, odporna na przedarcia i nadaje się do prania przemysłowego. Najwyższa jakość materiałów i wykończenia oraz praktyczne detale wyposażenia stanowią wspólnie najwyższy standard higieniczny.
Cechy/Zalety
Normy i wymagania
HACCP |
||
Öko-Tex Standard 100 |
Filtr UV=80 |
Instrukcja pielęgnacji
Producent | PLANAM |
---|---|
Rodzaj odzieży | Kombinezon |
Wykonanie | - |
Gramatura [g/m2] | 280 |
Materiał | - |
Kolekcja / seria | Planam - Food |
Uwagi | - |
Kolor | biały |