Maty podłogowe dla przemysłu spożywczego
Znacznie rozszerzona oferta na ergonomiczne i antypoślizgowe maty podłogowe dedykowane dla przemysłu spożywczego jest już udostępniona w naszym serwisie eBHP.pl
Czytaj więcejZnacznie rozszerzona oferta na ergonomiczne i antypoślizgowe maty podłogowe dedykowane dla przemysłu spożywczego jest już udostępniona w naszym serwisie eBHP.pl
Czytaj więcejMata podłogowa dezynfekująca, przeznaczona do czyszczenia i dezynfekcji obuwia. Polecana przy wejściach do obszarów przetwórstwa żywności, w pomieszczeniach początkowych, strefach pakowania, laboratoriach, szatniach pracowniczych, pomieszczeniach socjalnych, strefach odpadków i obszarach przyjmowania.
Cechy/Zalety
Oznaczenia maty za pomocą piktogramów
Producent | NOTRAX |
---|---|
Środowisko pracy | Suche, Mokre |
Materiał | Guma naturalna |
Wykończenie powierzchni | Elastyczne wypustki |
Zakres temperatury pracy | - 40 ° C do + 120 ° C |
Odporność na chemikalia | Odporna |
Grubość maty | 19 mm |
Ciężar | 10,8 kg/m2 |
Intensywność użytkowania maty | Duży ruch / obciążenie |
Odporność na zużycie | Bardzo wysoka (4/5) |
Antypoślizgowość | Bardzo wysoka (4/5) |
Redukcja zmęczenia | Dobra (2/5) |
Własności maty | Antypoślizgowość, Do użytk. wewnątrz, Czyszczenie strumieniem wody |
Kolor | czarny |